Frequently Asked Questions

Adverteren

Adverteren boot of zeilspullen

Heb je een boot of zeilspullen te koop? Of ben je er juist naar op zoek? Stuur je tekst en eventueel foto’s naar dhps.webmaster@gmail.com

Plaatsing van 9er of Nacra gerelateerde advertenties is gratis voor leden van de Dutch High Performance Classes. Voor niet-leden zijn de kosten € 10,- per plaatsing. Dit kun je direct betalen door op onderstaande button te drukken.

advertentiekosten niet leden 10,00 euro

Afmelden

Afmelden lidmaatschap
Afmelden als lid of begunstigde van de Dutch High Performance Sailing Classes doe je op deze pagina. Vul alle gegevens in op het formulier en klik aan het eind op verzenden. Er gaat dan automatisch een email naar de secretaris. Jij krijgt zelf direct ook een bevestiging van de inschrijving per email.

Downloaden

Informatie en andere nuttige zaken

Informatie over boottrim, klasseregels, hoe breng je zeilnummers aan, welke diameter en lengte van lijnen heb je nodig en andere nuttige zaken kun je downloaden op deze pagina.

Inschrijven

Inschrijven International 29er Class

De regels van de International 29er Class Association Constitution stellen “to be eligible to (in aanmerking komen voor) race in any International 29er Regatta both helm and crew, individually, shall be a member of the International 29er Class Association“.

Tot 2016 verzorgde de 9er Klassenorganisatie dit. De kosten hiervoor zaten in het lidmaatschap van de 9er Klassenorganisatie.
Sinds 1-1-2016 is de situatie gewijzigd. Je moet nu zelf de registratie hiervan doen. De kosten hiervoor zijn € 10,-. De lidmaatschapskosten zijn ook met dit bedrag verlaagd.

Hoe meld je je aan?

 1. Klik op deze link
 2. Je kunt nu kiezen uit:
  1. Purchase a New Membership (wanneer nog geen lid bent)
   Vul de gevraagde gegevens in. Je zult zien dat de kosten wijzigen in € 10,- zodra je “Netherlands” kiest als Country Representing.
  2. Renew An Existing Membership
   Vul de gevraagde gegevens in van je naam en geboortejaar. Hierna verschijnt een scherm om je gegevens verder in te vullen. Een paar velden zijn al ingevuld.
 3. Kijk je ouders lief aan om de betaling af te ronden want je kunt alleen betalen met een creditcard via PayPal.
Inschrijven lid

Inschrijven als lid doe je op deze pagina. Vul alle gegevens in op het formulier en klik aan het eind op verzenden. Er gaat dan automatisch een email naar de secretaris. Jij krijgt zelf direct ook een bevestiging van de inschrijving per email.

Inschrijven training

Inschrijven voor een enkele training of een trainingspakket kun je doen via deze pagina

Inschrijven wedstrijden

Inschrijven voor een wedstrijd moet je altijd apart en zelf doen via de website van die wedstrijd. Wanneer je in de kalender op deze site het evenement zoekt dan staat daar meestal de website van de website aangegeven.

Denk er om dat je bij wedstrijden in  het buitenland ook vaak een “Parent/Guardian Consent and Declaration Form” moet invullen. Ook die moet je via de website van de wedstrijd downloaden. Laat die door één van je ouders ondertekenen.

 

Aanmelden als lid