Frequently Asked Questions

 

 

Adverteren

Adverteren boot of zeilspullen

Heb je een boot of zeilspullen te koop? Of ben je er juist naar op zoek? Stuur je tekst en eventueel foto’s naar webmaster@9er.nl

Plaatsing van 9er gerelateerde advertenties is gratis voor leden van de 9er-klassenorganisatie. Voor niet-leden zijn de kosten € 10,- per plaatsing. Maak dit bedrag over op de rekening van de 9er-klassenorganisatie onder vermelding van “Advertentie niet KO-lid”. Klik hier voor de bankgegevens.

Adverteren en reclame

Wil je de 9er Klassenorganisatie financieel ondersteunen in ruil voor een advertentie op de website? Stuur een email naar info@9er.nl.

Afmelden

Afmelden lidmaatschap

Afmelden als lid of begunstigde van de 9er Klassenorganisatie doe je op deze pagina. Vul alle gegevens in op het formulier en klik aan het eind op verzenden. Er gaat dan automatisch een email naar de secretaris. Jij krijgt zelf direct ook een bevestiging van de inschrijving per email.

Afmelden training

Tot twee weken voor aanvang van de opgegeven training kan deze nog kosteloos worden afgezegd via een email aan de klassentrainer. Daarna moet gewoon betaald worden, ook als men niet op de training verschijnt.

Op deze pagina kun je het hele trainingsreglement bekijken.

Downloaden

Informatie en andere nuttige zaken

Informatie over boottrim, klasseregels, hoe breng je zeilnummers aan, welke diameter en lengte van lijnen heb je nodig en andere nuttige zaken kun je downloaden op deze pagina.

Inschrijven

Inschrijven International 29er Class

De regels van de International 29er Class Association Constitution stellen “to be eligible to (in aanmerking komen voor) race in any International 29er Regatta both helm and crew, individually, shall be a member of the International 29er Class Association“.

Tot 2016 verzorgde de 9er Klassenorganisatie dit. De kosten hiervoor zaten in het lidmaatschap van de 9er Klassenorganisatie.
Sinds 1-1-2016 is de situatie gewijzigd. Je moet nu zelf de registratie hiervan doen. De kosten hiervoor zijn € 10,-. De lidmaatschapskosten zijn ook met dit bedrag verlaagd.

Hoe meld je je aan?

 1. Klik op deze link
 2. Je kunt nu kiezen uit:
  1. Purchase a New Membership (wanneer nog geen lid bent)
   Vul de gevraagde gegevens in. Je zult zien dat de kosten wijzigen in € 10,- zodra je “Netherlands” kiest als Country Representing.
  2. Renew An Existing Membership
   Vul de gevraagde gegevens in van je naam en geboortejaar. Hierna verschijnt een scherm om je gegevens verder in te vullen. Een paar velden zijn al ingevuld.
 3. Kijk je ouders lief aan om de betaling af te ronden want je kunt alleen betalen met een creditcard via PayPal.
Inschrijven lid

Inschrijven als lid doe je op deze pagina. Vul alle gegevens in op het formulier en klik aan het eind op verzenden. Er gaat dan automatisch een email naar de secretaris. Jij krijgt zelf direct ook een bevestiging van de inschrijving per email.

Inschrijven training

Inschrijven voor een enkele training of een trainingspakket kun je doen via deze pagina

Inschrijven wedstrijden

Inschrijven voor een wedstrijd moet je altijd apart en zelf doen via de website van die wedstrijd. Wanneer je in de kalender op deze site het evenement zoekt dan staat daar meestal de website van de website aangegeven.

Denk er om dat je bij wedstrijden in  het buitenland ook vaak een “Parent/Guardian Consent and Declaration Form” moet invullen. Ook die moet je via de website van de wedstrijd downloaden. Laat die door één van je ouders ondertekenen.

Selecteren

Selecteren voor NBT

Twee maal per jaar is er een selectie moment voor voor het Nationale Beloften Team 29er en Nationale Beloften Team 29er/FX. Deze selectie vindt selectie plaats mede op basis van NOC*NSF-status, die behaald kan worden volgens de normen vastgelegd in het Talentprofiel NOC*NSF Watersportverbond. Het Talentprofiel is te vinden op de website van het Watersportverbond, www.watersportverbond.nl, Talentplan/NOC*NSF-status.

De selectieregels kun je hier vinden.

 

Kun je nog niet vinden wat je zoekt, probeer dan de zoekoptie op deze pagina. Tik in wat je zoekt en klik op Search.

 

Aanmelden als lid